Ecobin • Services

Uw portfolio aan straatmeubilair heeft aardig wat invloeden te verduren. De meest frequente handeling is vanzelfsprekend die van het legen. Daartoe zullen de meeste gebiedsbeheerders ófwel hun eigen dienst, ófwel een outsourced afvalverwerker inschakelen. Voor het hygiënisch onderhoud – de schoonmaak – zal in veel gevallen eveneens de afvalverwerker of eigen dienst worden ingeschakeld. Is dat niet het geval, dan kan met Ecobin een SLA worden aangegaan. U bent dan voor een vast bedrag per periode verzekerd van afvalbakken die er netjes uitzien. Een combinatie met afspraken over schadeherstel ligt daarbij voor de hand.

Servicecontract Onderhoud en Schadeherstel

Als gebiedsbeheerder wilt u er graag zeker van zijn dat uw afvalbakken er mooi, schoon, heel en veilig bij staan. Al naar gelang de afspraken met uw afvalverwerker kan met Ecobin een SLA naar uw wensen en behoeften worden opgesteld, om uw afvalbakken schoon te houden en aangebrachte schades snel te herstellen. Uw afvalbakken blijven zodoende continu aantrekkelijk voor de gebruiker.

Hergebruik en Renovatie van bestaande afvalbakken

De producten van Ecobin gaan probleemloos lang mee. Voor elk product geldt dat het na verloop van tijd slijtageverschijnselen krijgt. Een afvalbak staat per slot van rekening als straatmeubilair in de openbare ruimte. En kan daar krassen of andere schades oplopen. Ecobin’s Renovatieplan kan uw portfolio aan afvalbakken weer als nieuw laten zijn.

Ook indien u nog geen Ecobin-producten in uw openbare ruimte heeft staan kan het verstandig zijn om Ecobin een assesment te laten uitvoeren om te bezien of bestaande afvalbakken, fundamenten en dragers kunnen worden hergebruikt bij de renovatie van uw portfolio.