Snoeproute

Een grote uitdaging om zwerfvuil tegen te gaan ligt met name bij jongeren. Het is niet 'cool' om de groep te moeten verlaten en om te lopen om het blikje, de snoepverpakking of kartonnetje op de juiste plaats van bestemming te brengen. Kies daarom voor juist gepositioneerde, gote, sterke, maar vooral voor aantrekkelijke afvalbakken.

Snoeproute

Een grote uitdaging om zwerfvuil tegen te gaan ligt met name bij jongeren. Het is niet 'cool' om de groep te moeten verlaten en om te lopen om het blikje, de snoepverpakking of kartonnetje op de juiste plaats van bestemming te brengen. Kies daarom voor juist gepositioneerde, grote, sterke, maar vooral voor aantrekkelijke afvalbakken.

Ecobin mag zich 'ervaringsdeskundige' noemen als het gaat om de problematiek van het op de juiste plekken plaatsen van afvalbakken. Met name als het gaat om het verhogen van de aantrekkelijkheid van de afvalbakken zelf. Zeker als het de wat minder makkelijke doelgroepen als jongeren betreft. Het maken van extra meters en het verlaten van 'de groep' is namelijk niet bepaald 'cool'.

Toch is Ecobin er samen met de jongeren zelf, gesteund door de vakkundige hulp van zowel designers als betrokken ambtenaren, in geslaagd om tot voor de zogenaamde Snoeproutes zeer geschikt straatmeubilair te komen. De resultaten zijn alom positief te noemen, zowel wat betreft de mentaliteitsverandering als met betrekking tot de evidente verlaging van de kosten voor zwerfafval.

Lees graag de in Straatbeeld gepubliceerde casus in de gemeente Zwolle, waaraan Ecobin haar substantiƫle en succesvolle bijdrage heeft mogen leveren.

Checklist afvalbakken

Maak een succes van uw project.

Ongeldig e-mail adres
Ongeldige invoer
Uw gegevens kunnen alleen worden verstuurd indien u akkoord bent met het verzenden van deze gegevens.
5 Jaar Garantie

Ecobin.nl geeft een uniek lange garantie van 5 jaar op het mechanisch goed blijven functioneren van dit topproduct!